СТОП! У вас є всього 7 хвилин, щоб дізнатися:

Чому із сотень магазинів шкіряного та хутряного одягу, «Vica Pota» є найкращим? І справа зовсім не в банальних знижках та розпродажах, якими намагаються привернути до себе увагу рядові магазини шкіри та хутра.
Чим "Vica Pota" може залучити саме вас? І тут ми не станемо заповнювати порожнечу словами про індивідуальний підхід, тому що нам дійсно є чим вас залучити, не вдаючись до банальностей і марнослів'я.
Чому сотні найстильніших людей Одеси довіряють Vica Pota? Ви здивуєтеся, але ми не будемо витрачати ваш час на розмови про багаторічний досвід та команду професіоналів, тому що у нас є щось більше.
Приділіть нам всього 7 хвилин свого часу, щоб скористатися шансом познайомитися з єдиним магазином шкіри та хутра Одеси, який справді вартий вашої уваги. Чому? Не тому, що у нас дешевше, бо у нас краще! І ось тому прямі докази:
«Vica Pota®» - це
Завжди нові колекції. Чи знаєте ви, що основна маса бутиків та магазинів постачає на ринок одяг з хутра та шкіри з європейських та китайських стоків? При цьому вони заявляють, що в їхніх магазинах вивішена нова колекція, тоді як новою вона була два роки тому. І найяскравіший доказ цього – це постійна відсутність потрібних розмірів. Ми не стоїмо в чергах перед європейськими та китайськими стоками, наші представники відвідують покази нових колекцій одягу зі шкіри та хутра від відомих дизайнерів та прямо з подіуму замовляють найкращі з них для наших магазинів. Тому при кожному відвідуванні ви бачитимете в наших магазинах одяг виключно нових колекцій вашого розміру!
Точне зображення одягу на сайті у всіх ракурсах. Ми не маємо на меті – збути товар, ми маємо на меті – задовольнити бажання наших покупців. Тому, відвідуючи наш сайт і розглядаючи модель, що сподобалася, ви можете оцінити її у всіх ракурсах. Ви помітите кожну деталь, навіть дрібний гудзик і брошку, а це означає, що ви можете без побоювання оформляти замовлення прямо на нашому сайті і будьте впевнені, що замовлена вами річ повністю виправдає ваші очікування. А якщо ви все ж таки вирішите відвідати один з наших магазинів, щоб поблизу розглянути відразу кілька моделей, які ви сподобалися, ви переконаєтеся в тому, що їх зображення на фотографіях нічим не відрізняється від їх реального вигляду.
Зручно. Тільки уявіть, скільки часу ви заощадите на відвідування торгових центрів, якщо скористаєтеся послугами нашого інтернет-магазину. Всього за кілька хвилин, проведених на нашому сайті, ви зможете оцінити асортимент, який за величиною своєю зрівняється хіба що з об'ємом одягу, що вивішений в 10-ти бутиках! При цьому ви можете оформити замовлення прямо на сайті, і його вам доставлять того ж дня! Або ви можете використовувати наш он-лайн каталог для ознайомлення, а остаточне рішення прийміть - вже перебуваючи в одному з наших бутиків.
Безпечно. Ми розуміємо, як не просто зважитися купити таку дорогу річ через інтернет. Тому є можливість оплати післяплатою. Ви оплачуєте товар тільки після того, як кур'єр вам його доставить, а ви уважно його огляньте. При цьому ми поважаємо права своїх клієнтів, тому ви завжди можете повернути товар протягом 14 днів після його покупки.
Актуально. Ви ніколи не пропустите нову колекцію, тому що ми сповіщаємо наших постійних покупців про нові надходження через SMS-повідомлення. Вам зовсім не доведеться постійно стежити за оновленням асортименту, щоб залишатися модними та стильними, ми подбаємо про це за вас.
Гарантія якості. Хоча ми й думали, що зайвим буде говорити про те, що в наших бутіках ви завжди знайдете виключно якісний одяг з натуральної шкіри та хутра, але, як виявилося, нашим клієнтам потрібна додаткова гарантія. І нею служить бездоганна репутація, якою ми цінуємо. За 28 років присутності на ринку ми не отримали жодного звинувачення у невідповідності товару заявленій якості. І ми не боїмося показувати своє обличчя покупцеві. Вже зараз ви можете впевнитись в абсолютній прозорості нашої діяльності, у розділі «контакти» представлена вся необхідна юридична інформація.
Vica Pota® — магазин, де про ваші бажання знають!
Ну а тепер, коли наділені вами 7 хвилин добігають кінця, а наші обіцянки виконані і ви добре розумієте, що «Vica-Pota» — це не черговий інтернет-магазин, але магазин, в якому всі ваші бажання здійснені, а побоювання зникають самі ми можемо перейти від слів до справи.
Переконайтеся в тому, що «Vica-Pota» не має конкурентів по широті та оригінальності асортименту, і відвідайте наш каталог жіночого одягу або каталог чоловічого одягу.
Або
Завітайте на наш бутік, який знаходиться за адресою:
Україна, Одеса Грецька площа 3/4 ТЦ "Афіна", 2 поверх Фірмовий магазин "Vica Pota®" т.0986833391 Час роботи: щоденно з 12.00 до 18.00